Prijetnje bombama stigle i na adrese nikšićke, barske, bjelopoljske i beranske opštine, zgrade evakuisane

Portal Jedro javio je da je evakuisana zgrada Opštine Bar, u kojoj se nalaze i sud, tužilaštvo, kao i stranačke prostorije. Predsjednik Opštine Nikšić pozvao je građane da ostanu mirni, napisavši na Facebooku da je “strašno da neko na ovaj način prijeti ugrožavanjem ljudskih života”

Prijetnje o navodno postavljenim eksplozivnim napravima jutros su stigle i na adrese opština Nikšić, Bar, Bijelo Polje i Berane.

Portal Jedro javio je da je evakuisana zgrada Opštine Bar, u kojoj se nalaze i sud, tužilaštvo, kao i stranačke prostorije.

Predsjednik Opštine Nikšić pozvao je građane da ostanu mirni, napisavši na Facebooku da je “strašno da neko na ovaj način prijeti ugrožavanjem ljudskih života”.

“Kao i u više osnovnih škola, i Opština Nikšić je dobila dojavu o podmetnuoj bombi sa prijetnjama kako će da se ugroze ljudski životi. Odmah smo postupili promptno da se ljudi evakuišu iz zgrade, u saradnji sa CB Nikšić”, rekao je Kovačević.

Kazao je da je iz zgrade Opštine izašao posljednji, nakon što su svi zaposleni evakuisani.

“Čekamo da organi odrade svoj dio posla i da vidimo šta će se dalje dešavati. Nadam se da ćemo do sjutra dobiti informaciju da je zgrada bezbjedna i da ćemo moći da se vratimo na posao”, rekao je Kovačević.

Zgrada lokalne samouprave evakuisana je i u Beranama.

Predsjednik Opštine Tihomir Bogavac je “Vijestima” rekao da je zgrada evakuisana u skladu sa preporukama policije.

“Oni preduzimaju mjere i radnje iz njihove nadležnosti” rekao je Bogavac.

Glavna fotografija: Zgrada Opštine Berane (Berane.me)

Idi na VRH
error: Content is protected !!