Čovjek koji je kriv za nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić dobio tri godine zatvora: Udovicu Gocu nije gledao u oči

“Tuga i bol za Šabanom nikada neće proći, a sada moja porodica i ja ponovo prolazimo kroz agoniju. Istu onu koju smo već preživjeli prije gotovo tri godine. Još na sve to, sada moram da prolazim auto-putem na kojem je moj suprug izgubio život. Ne znam kako ću to izdržati. U Njemačkoj ćemo Ilda, Sanela, Mihajlo i ja ostati nekoliko dana. Osim suđenja, moramo završiti još neke porodične obaveze”, rekla je Šabanova udovic

Alsin Levent, koji je skrivio nesreću u kojoj je prije tri godine poginuo pjevač Šaban Šaulić, osuđen je na tri godine zatvora, pišu srpski mediji.

Suđenje je održano u njemačkom gradu Güterslohu, a na suđenju su bili i članovi porodice Šaulić. Izazvalo je ogroman interes u Njemačkoj, a sud je dobio rekordan broj prijava za akreditacije novinara.

Šaban Šaulić (67) je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj – život je izgubio i klavijaturista Mirsad Kerić, dok je Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede.

Udovica Gordana Šaulić i djeca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, prisustvovali su suđenju, prenosi “Blic”.

Alsin Levent ušao je u sudnicu s kapuljačom na glavi i na taj način pokušao da se sakrije od medija. Sve vrijeme je držao knjigu ispred lica i nije mogao da pogleda u oči porodici Šabana Šaulića, koja je sjedjela preko puta njega.

Šaulićevoj supruzi teško je palo to što je nakon tri godine ponovno morala da prolazi kroz agoniju.

“Ne znam kako će mi biti kad vidim tog čovjeka u sudnici. Sve to je za mene veliki šok. Noćna mora! Odvratno se osjećam i sve to mi je stresno”, rekla je Goca Šaulić prije suđenja, prenosi “Blic”.

“Tuga i bol za Šabanom nikada neće proći, a sada moja porodica i ja ponovo prolazimo kroz agoniju. Istu onu koju smo već preživjeli prije gotovo tri godine. Još na sve to, sada moram da prolazim auto-putem na kojem je moj suprug izgubio život. Ne znam kako ću to izdržati. U Njemačkoj ćemo Ilda, Sanela, Mihajlo i ja ostati nekoliko dana. Osim suđenja, moramo završiti još neke porodične obaveze”, rekla je Šabanova udovica, prenosi “Jutarnji list”.

Rekla je i da ne postoji kazna koja joj može vratiti supruga.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!