Bečić: Vesna Pećanac dala pisanu saglasnost da dobije crnogorsko državljanstvo

“Sa velikim zadovoljstvom ću, u najkraćem mogućem roku, pokrenuti proceduru kojom ćemo se, kao država i društvo, odužiti gospođi Pećanac i njenoj porodici na svemu što su uradili za našu kulturu”, napisao je Bečić

Gospođa Vesna Pećanac je dala pisanu saglasnost da uputim predlog za njen prijem u crnogorsko državljanstvo, saopštio je na svom Twitter nalogu predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić.

“Sa velikim zadovoljstvom ću, u najkraćem mogućem roku, pokrenuti proceduru kojom ćemo se, kao država i društvo, odužiti gospođi Pećanac i njenoj porodici na svemu što su uradili za našu kulturu”, napisao je Bečić.

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević uputio je nedavno Bečiću inicijativu za prijem čuvene glumice u crnogorsko državljanstvo.

Pećanac, supruga proslavljenog reditelja Živka Nikolića, uslikana je nedavno u narodnoj kuhinji, a niko, vjerovatno, ne bi ni bio svjestan ove činjenice da patrijarh Porfirije nije posjetio kuhinju Vjerskog dobrovoljnog starateljstva u Beogradu, pa je na fotografijama s tog događaja osvanula i čuvena glumica.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!