Kapisoda nakon pobjede Crne Gore nad Slovenijom: “Biće ovoga još”

“Mora da se čestita momcima, od prvog do posljednjeg, oni su primjer, heroji nacije, najbolji sinovi koje Crna Gora ima. U cijeloj ovoj situaciji su sačuvali glavu, preživjeli svakodnevna testiranja, kada nikad ne znaš ko će biti pozitivan. Kovid protokol nam je diktirao sastav, ali sada nikome ne moraju ništa da dokazuju. Oni su primjer kako se bori za svoj grb”, rekao je Kapisoda

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda oduševljen je uspjehom „lavova”, koji su pobjedom nad Slovenijom (33:32) izborili plasman u glavnu fazu 15. Evropskog prvenstva.

„Osjećaj je fenomenalan, to je nešto što smo priželjkivali i u mjesecima prije Evropskog prvenstva najavljivali, kada nismo znali da će ovo sa koronom da nas snađe. Mora da se čestita momcima, od prvog do posljednjeg, oni su primjer, heroji nacije, najbolji sinovi koje Crna Gora ima. U cijeloj ovoj situaciji su sačuvali glavu, preživjeli svakodnevna testiranja, kada nikad ne znaš ko će biti pozitivan. Kovid protokol nam je diktirao sastav, ali sada nikome ne moraju ništa da dokazuju. Oni su primjer kako se bori za svoj grb”, rekao je Kapisoda za RTCG.

Foto: Printscreen

Nekada nezamjenljivo lijevo krilo Crne Gore se prisjetio prijateljskih mečeva sa Slovencima prije dvije godine.

„Pomislio sam na one utakmice prije Evropskog prvenstva u Gracu, kada smo igrali sa istom ovom ekipom i ‘drali’ su nas 20 razlike. Postali smo ekipa, niko nas neće naigrati. Nadam se da će momci koji su pozitivni zaigrati, jer je ekipa potrošena. Čeka nas još posla u glavnoj rundi, biće još ovakvih trenutaka”, uz osmjeh je poručio prvi čovjek crnogorske kuće rukometa.

Kapisoda je za kraj poentirao:

„Vrlo se teško dočepati glavne runde, ovo je najkvalitetnije prvenstvo. Slovenci su prije neku godinu osvojili bronzu na Svjetskom prvenstvu, igraju u najboljim evropskim klubovima, ali smo ih nadigrali. Biće ovoga još”.

Izvor i glavna fotografija: Reprezentacija.me

Idi na VRH
error: Content is protected !!