Novinari australijske televizije vrijeđali Đokovića: Lažljivi, podli se*onja! (VIDEO)

U trenucima pred početak programa, dvojac prezentera te televizije je pogrdnim imenom nazvao najboljeg tenisera svijeta i osudio ga zbog cjelokupne situacije

Novinari australijskog Kanala 7 Rebeka Medern i Majk Amor oštro su vrijeđali Novaka Đokovića tokom pripreme za emisiju, ne znajući da su kamere uključene.

U trenucima pred početak programa, dvojac prezentera te televizije je pogrdnim imenom nazvao najboljeg tenisera svijeta i osudio ga zbog cjelokupne situacije.

Razgovor su zabilježile kamere.

„Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime“, govorili su Medernova i Amor, prenosi N1.

Ni tu nije bio kraj.

“Većina ljudi misli da je on se*onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki… Ona jadna Čehinja je poslata kući”, završili su novinari Kanala 7.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!