Gađali ga paradajzom u glavu: Makron ponovo na meti nezadovoljnih Francuza (VIDEO)

Do incidenta je došlo dok je Makron razgovarao sa građanima. Obezbjeđenje predsjednika Francuske odmah je reagovalo i stvorilo „zaštitni kišobran“. Makron nije povrijeđen u incidentu

Novi-stari predsjednik Francuske ponovo je bio na meti nezadovoljnih Francuza. Tokom pojsete Seržiju, neko iz mase gađao je Makrona paradajzom.

Do incidenta je došlo dok je Makron razgovarao sa građanima. Obezbjeđenje predsjednika Francuske odmah je reagovalo i stvorilo „zaštitni kišobran“. Makron nije povrijeđen u incidentu.

Ovo nije prvi put da je predsjednik Francuske napadnut u javnosti.

ŠAMARANJE PREKO OGRADE

U junu prošle godine, Makrona je ošamario muškarac iz publike tokom zvanične posjete departmanu Drome na jugoistoku zemlje

U snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako se Makron prilazi ogradi da se pozdravi sa okupljenima. Dok pruža ruku publici u prvim redovima iza barijere, jedan muškarac ga je ošamario po licu. Istog trenutka reagovala je policija, sklonivši Makrona dalje od ograde, piše Nova.rs.

Obezbjeđenje predsjednika Francuske krenulo je ka ćovjeku koji ga je udario.

JAJE U GLAVU

U septembru prošle godine, prilikom posjete sajmu hotelijerstva i gastronomije u Lionu, nepoznati muškarac bacio je jaje i pogodio Makrona u glavu.

Obezbjeđenje francuskog predsjednika savladalo je napadača, a Makron je od njih tražio da mu dopuste da razgovara sa napadačem, kako bi ga pitao zašto je izazvao incident.

„Ako ima nešto da mi kaže, neka dođe“, poručio je Makron.

U međuvremenu, napadač je smješten u psihijatrijsku bolnicu nakon procjene ljekara.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!