Milan i Inter u borbi za supertalentovanog Dženana Pejčinovića (16), fudbalera porijeklom iz Crne Gore

Mladi napadač Augsburga rođen 2005. godine impresionirao je nastupima u omladinskim kategorijama ovog bundesligaša. Takođe, fascinantna je i njegova statistika u kadetskoj reprezentaciji Njemačke za koju je debitovao u augustu ove godine i za četiri mjeseca na sedam nastupa postigao 11 golov

Osim borbe na terenu, veliki rivali Milan i Inter često se bore i za zajedničku želju na transfer tržištu, a takav je slučaj i sa supertalentovanim omladinskim reprezentativcem Njemačke Dženanom Pejčinovićem.

Italijanski mediji prenose da je Pejčinović (16) zaludio nekoliko velikana svjetskog fudbala i da će teško ostati u Augsburgu, čiji dres trenutno nosi.

Kako prenosi Calciomercato, mladi reprezentativac Njemačke “zavadio” je Milan i Inter, italijanske velikane koji se bore za njegov potpis.

Mladi napadač Augsburga rođen 2005. godine impresionirao je nastupima u omladinskim kategorijama ovog bundesligaša. Takođe, fascinantna je i njegova statistika u kadetskoj reprezentaciji Njemačke za koju je debitovao u augustu ove godine i za četiri mjeseca na sedam nastupa postigao 11 golova, piše Klix.ba.

Pejčinoviću ugovor ističe tokom narednog ljeta i postoji mogućnost da pređe na San Siro kao besplatan fudbaler. Dva kluba će se potruditi da ga dovedu, ali problem im može stvarati interes drugih evropskih velikana.

Osim njemačkog državljanstva, Pejčinović ima i pasoš Crne Gore i biće zanimljivo vidjeti za koju će se reprezentaciju talentovani napadač odlučiti u budućnosti.

Glavna fotografija (Gazzeta Milan/Twitter)

Idi na VRH
error: Content is protected !!