Skandalozan potez Jokića šokirao svijet: Sa leđa namjerno udario košarkaša Majamija i povrijedio ga! (VIDEO)

Moris je pao na parket, gdje je i ostao da leži narednih nekoliko minuta. Drama je bila tolika da je na parket utrčala i medicinska ekipa sa nosilima, ali je košarkaš Majamija na kraju ipak sam ustao

Nikola Jokić je napravio neviđen skandal u NBA ligi.

Srpski as je u trenutku pomračenja svijesti sa leđa namjerno udario igrača Majamija Markifa Morisa i zaradio momentalno isključenje.

Incident se dogodio na dva i po minuta prije kraja utakmice kada je Denver već riješio pitanje pobjednika (111:94), a Jokić ostvario tripl-dabl!?

Centar Denvera je očigledno bio isprovociran činjenicom da ga je Moris namjerno grubo faulirao dok je prevodio loptu. Sa izrazom bijesa na licu, Jokić se zatrčao prema Morisu, koji mu je bio okrenut leđima, i udario ga svom silinom ramenom.

Moris je pao na parket, gdje je i ostao da leži narednih nekoliko minuta. Drama je bila tolika da je na parket utrčala i medicinska ekipa sa nosilima, ali je košarkaš Majamija na kraju ipak sam ustao.

Majami je saopštio da je Moris zadobio povredu vrata, a trener Hita Erik Spolstra nazvao je Jokićev potez “opasnim i prljavim”.

Do incidenta Jokić je bio ubjedljivo najbolji na terenu, i sa tripl-dablom od 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija vodio je Denver do ubjedljive pobjede od 113:96.

Međutim, sada ga očekuje minimum jedan meč suspenzije i novčana kazna.

“Osjećam se veoma, veoma loše”, rekao je Jokić, kako prenosi B92, nakon što je pogledao snimak i vidio kako je Moris žestoko udario o pod.

U timu Denvera odličan je bio i Vil Barton sa 25 poena, dok je bek Majamija Džimi Batler bio najefikasniji na utakmici sa 31 poenom, prenosi “Blic”.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!