Sjećate li se kako je Nadal krišom gledao najlepšu skupljačicu lopti: Sad je ne biste prepoznali

Ona je bila dio eksperimenta turnira u Rio de Žaneiru kada su manekenke skupljale loptice, a ona je pokupila svu slavu jer ju je i Nadal krišom pogledao nekoliko puta

I dalje mnogi ne znaju njeno ime, ali se svi sjećaju fotografije prelijepe Brazilke tik uz desno rame Rafaela Nadal iz 2014. godine. Od tada je Fernanda Maja Kareli doživjela planetarnu slavu, a danas je mnogi ne prepoznaju.

Ona je bila dio eksperimenta turnira u Rio de Žaneiru kada su manekenke skupljale loptice, a ona je pokupila svu slavu jer ju je i Nadal krišom pogledao nekoliko puta.

Foto: Printscreen

Istovremeno, Brazilka nije mogla da odvoji pogled od Nadala, a Španac se svojski trudio da ne pogleda u njenom pravcu.

Napustila je ovaj privremeni posao, pa je čak radila i kao sportski komentator na radio stanici Mix FM, te kasnije kao televizijska voditeljka u sportskom programu „SBT Esporte Rio“.

Foto: Instagram

Fernanda radi i kao spiker na Olimpijskom stadionu u Rio de Žanieru, a od tada se udala i rodila dvoje dece i to Roberta i Rafe, što mnogi ne vide kao slučajnost.

Sve ove životne promjene donijele su i promjene u njenom fizičkom izgledu. Zbog druge trudnoće je dobila 18 kilograma, a sredinom jula je poručila da je uspjela da skine 13 kilograma. Ostalo je da uspije da „spusti“ još tih pet.

Foto: Instagram

Poznato je da je velika navijačica Botafoga, dok je suprug navijač Vaska de Game, prenosi Nova.rs.

Mnogi je ne prepoznaju kada je vide, ali im ubrzo sve postane jasno kada se sjete snimka iz 2014. godine.

 

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!