Bar: Autom udario u kolica u kojima se nalazila beba

“Udes se desio na početku korza, na pjesačkom prelazu između ostrva sa zelenom površinom dok sam sa suprugom i bebom prelazio preko pjesačkog prelaza. Iz pravca Varadera tada je neodgovarajućom brzinom naletio vozač vozilom ‘reno megan’, a kad nas je ugledao skrenuo je sa svoje kolovozne trake na ostrvo i zelenu površinu. Udario je prednjim branikom u dječja kolica koje je od udara odbacio preko 20 metara od mjesta kontakta”, kazao je otac bebe, M.L.

U dječja kolica u kojima se nalazila beba stara jednu godinu, na zaprepašćenje oca M.L. i majke N.L, juče oko 11 sati u Baru udario je I.K. iz tog grada autom “reno megan”.

“Udes se desio na početku korza, na pjesačkom prelazu između ostrva sa zelenom površinom dok sam sa suprugom i bebom prelazio preko pjesačkog prelaza. Iz pravca Varadera tada je neodgovarajućom brzinom naletio vozač vozilom ‘reno megan’, a kad nas je ugledao skrenuo je sa svoje kolovozne trake na ostrvo i zelenu površinu. Udario je prednjim branikom u dječja kolica koje je od udara odbacio preko 20 metara od mjesta kontakta. Kolica su ostala na bok da leže, a mi smo potrčali da prihvatimo našeg sina. Beba je prevezena u Službu hitne pomoći i i na svu sreću u dobrom je stanju”, kazao je portalu Jedro.me otac bebe, M.L.

Foto: Jedro.me

Idi na VRH
error: Content is protected !!