Knežević: “Brat Dritan mora da izađe iz Vlade i vrati se izdavanju suncobrana i ležaljki na Velikoj plaži”

Abazović je ranije danas izjavio da je stav njegovog pokreta “jasan i precizan” po pitanju daljeg funkcionisanja Vlade, te da su sa “URA uvijek čista posla”. Rekao je i da se “njegov GP URA protivi ulasku političara u rekonstruisanu Vladu”

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević reagovao je na izjavu Dritana Abazovića porukom da, ako u Vladu mogu samo eksperti, onda Dritan mora iz nje da izađe.

Abazović je ranije danas izjavio da je stav njegovog pokreta “jasan i precizan” po pitanju daljeg funkcionisanja Vlade, te da su sa “URA uvijek čista posla”. Rekao je i da se “njegov GP URA protivi ulasku političara u rekonstruisanu Vladu”.

Dritan Abazović

“Ako ulaze eksperti, onda brat Dritan mora da izađe iz Vlade, i vrati se izdavanju suncobrana i ležaljki na Velikoj plaži. A ja ću pored njega s tezgom pipuna i lubenica. I nema gurkanja s djevojkama. Samo relaksirano”, napisao je Knežević na Twiteru, prenosi B92.

URA je isključivo za ekspertsku vladu, a Abazović je za podgoričke “Vijesti” najavio da će taj stav predočiti premijeru Zdravku Krivokapiću na sutrašnjim konsultacijama, a naredne sedmice će, prema njegovim riječima, imati i sjednicu Glavnog odbora stranke na kojoj će ga “pečatirati”.

Glavna fotografija: Milan Knežević (Foto: Printscreen)

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!