Sklonite sve što se puši: Habib posjetio Tajsona, ali mu nije bilo ugodno (VIDEO)

„Nije mi se dopao njegov pogled. Gledao je kroz mene. Bili smo na njegovom ranču i odmah sam mu rekao da skloni sa stola sve stvari koje se puše“, rekao je Habib za ruske medije

Habib Nurmagomedov, legendarni MMA borac, stigao je u SAD i gostovao u “Hotboxin podcastu” Majka Tajsona.

Susret dviju legendi borilačkih sportova doveo je do mnogo zanimljivih priča, ali Habibu je posjeta ranču imala jednu veliku mrlju.

Poznato je da je Tajson izgradio pravo carstvo marihuane, a mjesečno samo od njega zaradi oko milion dolara.

Upravo zbog toga i ne čudi što je ranč put različitih proizvoda od kanabisa i marihuane, a to se nije nimalo dopalo čuvenom UFC šampionu.

Habibu se nije dopalo kako ga gleda Tajson, pa je čak zatražio da skloni sve proizvode sa stola koje je ocijenio kao problematične.

„Nije mi se dopao njegov pogled. Gledao je kroz mene. Bili smo na njegovom ranču i odmah sam mu rekao da skloni sa stola sve stvari koje se puše“, rekao je Habib za ruske medije, prenosi portal Nova.rs.

Čak je otišao i korak dalje.

„Nije mi bilo ugodno tamo. Više mi se dopadaju ljudi kao Kristijano Ronaldo. On je pravi sportista“, rekao je posle susreta.

Ipak, to ga nije sprečilo da objavi snimak sa posjete čuvenom ranču. Oni koji pažljivije pogledaju snimak moći će da primijete kako izgleda Tajson, i zbog čega je Habib morao da reaguje.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!