Đukanović se vakcinisao: Najmanje što svako od nas može da uradi za sopstveno i zdravlje svojih najbližih

“Jedino se vakcinacijom i poštovanjem mjera ‘distanca, ruke, maska’ možemo najbezbolnije nositi sa pandemijom koronavirusa. Slijedeći preporuke ljekara, supruga i ja smo se vakcinisali u Podgorici protiv Covid19″, napisao je Đukanović na svom Twitter nalogu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vakcinisao se protiv koronavirusa.

Đukanović je rekao da je, “u pogoršanoj epidemiološkoj situaciji, suočeni s naglim porastom broja oboljelih, u susret novoj školskoj godini i jesenjoj sezoni uobičajenih respiratornih infekcija, najmanje što svako od nas može da uradi za sopstveno zdravlje i zdravlje svojih najbližih je da se vakciniše”.

“Rješenja koja su dostupna su vrlo jasna, a na svima je da ih iskoristimo na najbolji mogući način. Vakcine su najbolji izum moderne medicine, u značajnoj mjeri su učinkovite u zaštiti ljudi, smanjuju i gotovo eliminišu rizik od teških formi infekcije i njenih komplikacija, uključujući i skoro potpunu eliminaciju rizika smrtnog ishoda nakon infekcije kod onih koji su vakcinisani, što najbolje potvrđuje njihov procenat među novooboljelima. Jedino se vakcinacijom i poštovanjem mjera ‘distanca, ruke, maska’ možemo najbezbolnije nositi sa pandemijom koronavirusa. Slijedeći preporuke ljekara, supruga i ja smo se vakcinisali u Podgorici protiv Covid19″, napisao je Đukanović na svom Twitter nalogu.

Zahvalio se svim zdravstvenim radnicima, posebmo, kako je rekao, onima koji su skoro dvije godine u prvom redu borbe s koronom, kao i zdravstvenim radnicima koji nose proces vakcinacije.

“I da još jednom podijelim svoja saosjećanja sa svima koji su izgubili svoje najmilije od Covid19”, rekao je Đukanović.

Foto: Predsjednik.me

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!