Gdje će Mesi nastaviti karijeru: Argentinski mag sve bliže dolasku u Pari Sen Žermen?

Danas je Pariz na nogama od informacije koja je zaparala nebo: Mesi je satima u intenzivnim razgovorima sa svima iz Pari Sen Žermena, od čelnika kluba, preko trenera Poketina do Nejmara, bivšeg saigrača i velikog prijatelja. Kako pišu španski mediji, sve ide u tom pravcu da je pitanje sata kada će bijeli dim sa Parka Prinčeva krenuti u atmosferu

Takva bomba odavno nije pogodila svijet fudbala. Pa ni kada je Kristijano Ronaldo odlazio iz Reala u Juventus planeta se nije tako ljuljala kao sinoć kada je objavljeno da Lionel Mesi definitivno odlazi iz Barselone.

SAMO DVA ODGOVORA

I cijeli fudbalski svijet je sada u stanju iščekivanja u tišini. Gdje će Mesi? Logično su se nametala samo dva odgovora: Ili Mančester siti, kod Pepa Gvardiole ili Pari Sen Žermen, koji može finansijski da mu pruži sve što traži.

Danas je Pariz na nogama od informacije koja je zaparala nebo: Mesi je satima u intenzivnim razgovorima sa svima iz Pari Sen Žermena, od čelnika kluba, preko trenera Poketina do Nejmara, bivšeg saigrača i velikog prijatelja. Kako pišu španski mediji, sve ide u tom pravcu da je pitanje sata kada će bijeli dim sa Parka Prinčeva krenuti u atmosferu, prenosi “Avaz”.

Svjesni su u taboru Svetaca da je ovo šansa kakva se ukazuje jednom u ove dvije decenije, jer Mesi nikada nije bio ni blizu odlaska iz Barselone, a sada je ostao sam na pučini. Sanjaju noćima u Parizu Ušati pehar, prozivaju ih da su jedna od malobrojnih evropskih metropola koja nikada nije vidjela uživo trofej Lige šampiona. Ako neko može PSG da primakne ostvarenju tog sna, onda je to Mesi. I zato su se od sinić „polomili“ u pariškom klubu da pretresu sve svoje mogućnosti i da ih iznesu na sto argentinskom fudbalskom geniju.

NAMJERNO MINIRANI PREGOVORI

Još malo novih informacija koje su objavili Španci: predsjednik Barselone Đoan Laporta kao da je namjerno minirao pregovore sa Mesijem. Prva zvijezda kluba je prvobitno pristao da mu se smanji plata za 50 odsto. A, onda je juče dobio novi ultimatum sa Nou Kampa: Mora da se odrekne dodatnih 30 odsto zarade!

Bila je to kap koja je prelila čašu. Vukla je za nos Mesija prethodna garnitura na čelu Barselone, a evo nastavila je i ova, koja je izbore dobila sa pričom da će Lionel sigurno ostati. Nije trebalo mnogo Laporti da pojede svoje riječi.

Leo Mesi u dresu Pari Sen Žermena – neočekivani najlepši san za navijače francuskog kluba i scena iz najgorih košmara za fanove Barselone. Ali, izgleda da će se pretočiti u javu…

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!