Snimak olimpijke koju trener šamara prije meča obišao svijet, Martina reagovala i objasnila (VIDEO)

Na snimku Martina Trajdos prije ulaska u duel mirno staje ispred trenera koji je prvo hvata za kragnu, dobro je protrese, a potom joj udari dva šamara. Olimpijka je izdahnula kao ratnica i spremna je za duel

Neko bi rekao da je ponašanje njemačkog džudo trenera na Olimpijskim igrama uobičajena praksa koja služi da se takmičarka stimuliše i fokusira. Međutim, kontroverzan snimak iz Tokija izazvao je veoma burne reakcije.

Naime, na snimku Martina Trajdos prije ulaska u duel mirno staje ispred trenera koji je prvo hvata za kragnu, dobro je protrese, a potom joj udari dva šamara. Olimpijka je izdahnula kao ratnica i spremna je za duel.

S obzirom na to da se na društvenim mrežama potegla debata – da li je zaista za pripremu potrebno nekoga protresti, a potom mu udariti nekoliko lakih šamara, Martina Trajdos se osjetila dužnom da objasni situaciju.

“Ne brinite, to je ritual koji sam sama izabrala prije borbe. Moj trener to radi jer sam mu ja rekla da me to motiviše”, objasnila je na Instagramu Martina, prenosi “Blic”.

Snimak koji je postao popularan na Twitteru ima nekoliko simpatičnih odgovora na odluku olimpijke kako da je trener spremi za duel.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!