Prikazane fotografije četvorice ubijenih, tužilac: Optužnica protiv Velje Nevolje i klana do sledećeg petka, po tijelima žrtava nožem ureživali pogrdne riječi

Fotografije tijela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije vidio, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene. Prikazani su fotografije nastale dok su žrtve bile žive i nakon što su ubijene, ali i dok su sakaćene i odsijecane im glave i drugi dijela tijela

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je danas da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar i Zver, biti podignuta sledećeg petka.

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, najvjerovatnije u petak, i pokazao novinarima dokaze, odnosno jezive fotografije na kojima se vide isječeni djelovi obezglavljenih tela četvorice ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti ova grupa.

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika ove grupe zaplijenjene sa servera Skaj i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tijela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije vidio, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Prikazani su fotografije nastale dok su žrtve bile žive i nakon što su ubijene, ali i dok su sakaćene i odsijecane im glave i drugi dijela tijela, prenosi “Blic”.

Nekima od žrtava na leđima su urezivali noževima pogrdne nazive i nazive polnih organa.

Nenadić je rekao da se istraga vodi protiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još 6 navrata, protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistva, trgovnu drogom, trgovinu oružjem i jednu otmicu i jedno silovanje.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!