Vulin: Tražiću da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

“Predsjednik Vučić nije čovjek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju. Neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu viđaju u Crnoj Gori”, napisao je Vulin u saopštenju. Po njegovim riječima, oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za rezoluciju o Srebrenici “ispisali su se iz Srba”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će tražiti da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su u Skupštini Crne Gore glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

“Predsjednik Vučić nije čovjek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju. Neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu viđaju u Crnoj Gori”, napisao je Vulin u saopštenju.

Po njegovim riječima, oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za rezoluciju o Srebrenici “ispisali su se iz Srba”, prenose Vijesti.

Crnogorski premijer Zdravko “Krivokapić je posljednji put razočarao Srbe, poslije ove bruke više ništa od njega ne može da nas razočara”, ocijenio je Vulin.

Skupština Crne Gore usvojila je u četvrtak Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, dok je ministar ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić smijenjen na predlog predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, zbog izjava u kojima je “relativizovao genocid u Srebrenici”.

Foto: Aleksandar Vulin (Printscreen/B92)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!