Lekić osuo paljbu po Krivokapiću: Molim da ovaj klovn, pajac politički, više nema podršku ove većine

“Crna Gora je umorna od autoritarnih vođa koje su naređivale i kada bi se neki ministar eliminisao, tu ne bi bila samo ostavka, slale bi se mafijaške poruke. Ovo je prevršilo svaku mjeru, ovo je udarac prije svega Vladi – da je vođena od ovakvog profila potpuno nedostojnog za vođenje državnih poslova. I ako sam do sada taktizirao i diplomatisao, loše se osjećamo da podržavamo čovjeka koji je nedorastao i koji je plasirao takav prostakluk koji mu ja savjetujem da plasira u društvu svome. Ovo mu nije društvo, ovo je sticaj okolnosti”, rekao je Lekić

Lider Demosa Miodrag Lekić je oštro reagovao na nastup premijera Zdravka Krivokapića koji je nazvao “kafansko-prostačkim” nakon što je ovaj rekao da u Skupštini vlada nemoral i političko licemjerje.

“Crna Gora je umorna od autoritarnih vođa koje su naređivale i kada bi se neki ministar eliminisao, tu ne bi bila samo ostavka, slale bi se mafijaške poruke. Ovo je prevršilo svaku mjeru, ovo je udarac prije svega Vladi – da je vođena od ovakvog profila potpuno nedostojnog za vođenje državnih poslova. I ako sam do sada taktizirao i diplomatisao, loše se osjećamo da podržavamo čovjeka koji je nedorastao i koji je plasirao takav prostakluk koji mu ja savjetujem da plasira u društvu svome. Ovo mu nije društvo, ovo je sticaj okolnosti”, rekao je Lekić.

“Prelazimo preko skandala od izjava, kaže da ga jedino zanima amanet od mitropolita, nema Ustava, nema političke kulture, državne kulture… Ništa nije usmjereno protiv Vlade, ja molim da ovaj klovn, pajac politički, nema više podršku ove većine. Moju izvjesno nema”, poručio je Lekić, prenose Vijesti.

Foto: Printscreen/A1

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!