Kompanija Koka kola doživjela gubitak od 4 milijarde dolara zbog Ronaldovog poteza (VIDEO)

Ronaldo je početku presa sa stola makao dvije bočice koka kole, jednog od sponzora Eura, a potom izvadio svoju bocu vode i okupljenima poručio: “Pijte vodu!”. Nakon što je Ronaldo makao bočice vrijednost dionice koka kole na berzi pala je s 56,10 dolara na 55,22 dolara, odnosno 1,6 odsto, službeni su podaci na berzi

Portugalac Kristijano Ronaldo je juče održao konferenciju za novinare prije prve utakmice Evropskog prvenstva s Mađarskom, a njegovo micanje bočica koka kole sa stola je izazvalo brojne reakcije i neugodne posljedice za američkog proizvođača gaziranih pića.

Naime, Ronaldo je početku presa sa stola makao dvije bočice koka kole, jednog od sponzora Eura, a potom izvadio svoju bocu vode i okupljenima poručio: “Pijte vodu!”.

Nakon što je Ronaldo makao bočice vrijednost dionice koka kole na berzi pala je s 56,10 dolara na 55,22 dolara, odnosno 1,6 odsto, službeni su podaci na berzi.

Vrijednost kompanije je tako pala s 242 milijarde dolara na 238 milijardi i gubitak iznosi četiri milijarde dolara, prenosi Klix.ba.

Podsjetimo, Ronaldo vodi izrazito zdrav život i nije ljubitelj gaziranih napitaka, što je posebno istakao prošle godine kad su ga pitali o njegovom sinu.

“Vidjećemo hoće li i postati veliki fudbaler. Ponekad pije koka kolu i jede čips, što me jako nervira i on to zna”, rekao je tada Ronaldo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!