Isplivala istina o Draži ili o Marku Kovačeviću: Predsjednik Opštine Nikšić na otvaranju spomenika četničkom vođi (VIDEO)

Biće zanimljivo kako će i da li će uopšte pokušati da relativizuje izjavu koju je dao prije dvije godine, na otkrivanju spomenika Dragoljubu Draži Mihailoviću, u Bileći. Jednako je zanimljivo da li će njegovi koalicioni partneri iz “građanskih” stranaka pronaći adekvatan diskurs kojim bi izbjegli neočetničku oznaku sadržine Kovačevićeve izjave, pune ushićenja što je “isplivala” istina o đeneralu Draži

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević branio se od optužbi da je snimljen u šubari sa kokardom tokom njegovih pokušaja da se bavi pozorišnom umjetnošću.

Biće zanimljivo kako će i da li će uopšte pokušati da relativizuje izjavu koju je dao prije dvije godine, na otkrivanju spomenika Dragoljubu Draži Mihailoviću, u Bileći, piše Antena M.

Jednako je zanimljivo da li će njegovi koalicioni partneri iz “građanskih” stranaka pronaći adekvatan diskurs kojim bi izbjegli neočetničku oznaku sadržine Kovačevićeve izjave, pune ushićenja što je “isplivala” istina o đeneralu Draži.

Pogledajte cijeli prilog RTRS-a od prije dvije godine.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!