Sedmogodišnji dječak plivao sat vremena da bi spasio svoju porodicu koju je odnijela rječna struja (VIDEO)

Otac Stiven Pust pecao je sa svog broda, koji je bio usidren, dok su njegovo dvoje djece plivalo u blizini. Iznenada je došla jaka struja koja je odvojila njegovu ćerku od broda. Kad je Čejs pokušao da je uhvati, takođe ga je odnijela struja. “Jako sam se uplašio”, rekao je Čejs za portal Jax4. Otac je odmah skočio u vodu kako bi uhvatio djecu, ali su otišli predaleko. Vikao je sinu da nastavi da pliva do obale, koja je bila udaljena više od jednog i po kilometra

Čejs Pust, sedmogodišnji dječak, plivao je gotovo sat vremena kako bi potražio pomoć za svoju porodicu, koja se zaglavila u rijeci na Floridi nakon što ju je odnijela snažna struja.

Otac Stiven Pust pecao je sa svog broda, koji je bio usidren, dok su njegovo dvoje djece plivalo u blizini. Iznenada je došla jaka struja koja je odvojila njegovu ćerku od broda. Kad je Čejs pokušao da je uhvati, takođe ga je odnijela struja.

“Jako sam se uplašio”, rekao je Čejs za portal Jax4.

Otac je odmah skočio u vodu kako bi uhvatio djecu, ali su otišli predaleko. Vikao je sinu da nastavi da pliva do obale, koja je bila udaljena više od jednog i po kilometra.

“Rekao sam im da ih volim jer nisam znao što će se desiti”, kazao je Stiven.

Kad je Čejs doplivao do obale otišao je do najbliže kuće i tražio pomoć. Na kraju su vatrogasno-spasilačka služba iz Džeksonvila, šerifova kancelarija i Komisija za zaštitu ribe i divljih životinja na Floridi spasili porodicu.

Steven i njegova ćerka bili su u vodi oko dva sata prije nego što su spaseni, a sada su svi dobro i na sigurnom.

“Čejs je uspio i to nam je spasilo živote”, rekao je Stiven, prenosi Index.hr.

Foto: Printscreen

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!