Posvađao se s roditeljima i sebi iskopao u rupu u kojoj živi (VIDEO)

Andreas Kanto kopao je, od 2015. godine, svakoga dana posle škole, u slobodno vrijeme, i to zbog toga što su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci. Kanto je tada imao 14 godina, a očigledno je roditeljsku primjedbu shvatio preozbiljno, toliko da je, iznerviran i utučen, odmah otišao u baštu gdje je započeo svoje “remek djelo”. Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i vaj-faj. Snimak svoje pećine Andreas je objavio na društvenim mrežama

Tinejdžer Andreas Kanto iz Španije, posle svađe sa roditeljima, šest godina je kopao rupu u bašti porodične kuće da bi živio u njoj.

Andreas Kanto kopao je, od 2015. godine, svakoga dana posle škole, u slobodno vrijeme, i to zbog toga što su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci.

Kanto je tada imao 14 godina, a očigledno je roditeljsku primjedbu shvatio preozbiljno, toliko da je, iznerviran i utučen, odmah otišao u baštu gdje je započeo svoje “remek djelo”.

Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i vaj-faj. Snimak svoje pećine Andreas je objavio na društvenim mrežama, prenosi b92,net.

“Moji roditelji su željeli da se presvučem da bih otišao u selo, ali ja sam želio da obučem trenerku koju sam volio da nosim kod kuće, i tada sam odlučio da kopam u bašti”, rekao je Andreas Kanto koji je stvorio sopstvenu oazu sa dnevnom sobom i kupatilom.

Andreas sada ima dvadeset godina i zadovoljan je svojim radom, ali istovremeno i začuđen kako je toliko dugo radio na tome.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!