Auto-kolona u Bijelom Polju zasuta fekalijama, Smolović poručio: Brutalno ponižavanje državne zastave (VIDEO)

U auto-koloni bila su vozila sa kojih su se vijorile državne zastave Crne Gore. “Izražavanje demokratskog nezadovoljstva gledali smo u Bijelom Polju cijelu prošlu godinu, ali niko nije pokušao poniziti demonstrante i njihovu zastavu posebno ne državnu koja je sem emocijom zaštićena i Zakonom. Još jednom pozivam sve na smirivanje tenzija i uzdržavanje od provokacija bilo koje vrste”, poručio je Smolović

Tokom jučerašnjeg prolaska auto-kolone kroz bjelopoljsko naselje Rakonje došlo je do incidenta.

Na društvenim mrežama pojavio se video na kome se vidi da je auto-kolona, kako tvrde oni koji su video postavili, zasuta fekalijama.

U auto-koloni bila su vozila sa kojih su se vijorile državne zastave Crne Gore, prenose Vijesti.

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović rekao je da “najoštrije osuđuje provokaciju kolone i brutalno ponižavanje državne zastave”.

“Izražavanje demokratskog nezadovoljstva gledali smo u Bijelom Polju cijelu prošlu godinu, ali niko nije pokušao poniziti demonstrante i njihovu zastavu posebno ne državnu koja je sem emocijom zaštićena i zakonom. Još jednom pozivam sve na smirivanje tenzija i uzdržavanje od provokacija bilo koje vrste”, poručio je Smolović.

Foto: Printscreen

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!