Anonimni donator iz Njemačke obezbijedio stipendije za jetime (siročad) u Bijelom Polju i Baru

Humanost ne poznaje granice i vrijeme. Donator je ovim postupkom podstakao i druge koji su preuzeli amanet i obezbijedili donacije za još nekoliko jetima za ovu godinu. Podsjećanje na rad na polju dobročinstva implicira samo rezultat dobra

Humanitarni fond Hilal je saopštio da je danas zaključena realizacija dodjele stipendija za 39  jetima (siročad)  iz Bijelog Polja i Bara.

“Stipendije za 39 djece obezbijedio je Anonimni donator iz Njemačke. Pomoć se odnosila na prva dva kvartala 2021 godine, period januar – jun, u ukupnom iznosu od 180 eura za jedno dijete. Ovakvim primjerima i postupcima zaista se pokazuje na djelu ono čime nas naša vjera uči. Humanost ne poznaje granice i vrijeme. Donator je ovim postupkom podstakao i druge koji su preuzeli amanet i obezbijedili donacije za još nekoliko jetima za ovu godinu. Podsjećanje na rad na polju dobročinstva implicira samo rezultat dobra. Plodove rada beremo odmah ili u budućnosti. Najbitnije je da su plodovi primljeni kod Gospodara.

Neka nam svima podsjetnik i motiv bude da pojedinačnim ili grupnim zalaganjem, cilj bude milost i zadovoljstvo Allaha sa nama.

Kabul da bude donatoru i svima koji su dio karavane dobročinstva. Amin”, navodi se u saopštenju ove humanitarne organizacije

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!