Donald Tramp osniva svoju društvenu mrežu

Džejson Miler je za Foks njuz kazao da će “Trampova društvena mreža potpuno redefinisati pravila igre”, ali nije iznosio detalje. Ni Trampova organizacija nije odgovorila na upit za komentar

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp, kojem su suspendovani nalozi na Facebooku, Twitteru i drugim mrežama zbog nasilja na Kapitol hilu 6. januara, planira da u naredna dva do tri mjeseca osnuje svoju platformu, rekao je jedan od njegovih savjetnika.

Džejson Miler je za Foks njuz kazao da će “Trampova društvena mreža potpuno redefinisati pravila igre”, ali nije iznosio detalje.

Ni Trampova organizacija nije odgovorila na upit za komentar.

Kako prenosi Glas Amerike, Twitter je ranije objavio da će tražiti od javnosti da se izjasni o tome kako i kada da zabrani pristup mreži svjetskim liderima, kao i da se razmišlja o tome da li za njih treba da važe ista pravila kao i za druge korisnike.

Pošto je Twitter ukinuo Trampov nalog, ta mreža, Facebook i ostale kompanije su pod lupom zbog načina na koji tretiraju političare i vladine zvaničnike.

Facebook, koji je takođe suspendovao Trampov nalog u januaru, pozvao je svoj nezavisni nadzorni odbor da odluči o tome treba li ta zabrana da ostane na snazi.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!