Izbori u Nikšiću, rezultati CeMI-ja: Evropski tim za Nikšić 18 mandata, koalicija Za budućnost Nikšića 11, Mir je naša nacija 10

Na izborima učestvuju koaliciona lista Evropski tim za Nikšić, Narodni pokret Za vaskrsenje Nikšića, Socijaldemokratska partija Crne Gore Srcem za Nikšić i koalicije Za budućnost Nikšića, Crno na bijelo – Može Nikšić i Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu

Na osnovu 100 odsto obrađenog biračkog tijela, Centar za monitoring i israživanje (CeMI) je objavio da je Evropski tim za Nikšić osvojio 18 mandata na lokalnim izborima u Nikšiću. Koalicija Za budućnost Nikšića, na istoj osnovi, ima 11, Mir je naša nacija deset, a Crno na bijelo jedan mandat. I Narodni pokret, Miodraga Dake Davidovića, prema trenutnim rezultatima, osvojio je jedan mandat, prenosi rtcg.me.

Na izborima učestvuju koaliciona lista Evropski tim za Nikšić, Narodni pokret Za vaskrsenje Nikšića, Socijaldemokratska partija Crne Gore Srcem za Nikšić i koalicije Za budućnost Nikšića, Crno na bijelo – Može Nikšić i Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu.

Pravo glasa na izborima imalo je 58.833 birača koji su glasali na 138 biračkih mjesta. Iz OIK-a je najavljeno da se preliminarni rezultati lokalnih izbora u Nikšiću očekuju oko ponoći.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!