Raspisan konkurs za nagrade “Risto Ratković” i “Ratkovićeve večeri poezije”

Za nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za nagradu

Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije“ raspisuje konkurs za nagradu “Risto Ratković” i konkurs za nagradu “Ratkovićeve večeri poezije”, koji traje do 15. jula 2023.

Za nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za nagradu.

Predloge mogu slati izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Knjige se dostavljaju u PDF-u i sa CIP-om, na e-mail rvpkonkurs@gmail.com .

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti PDF rukopisa neobjavljene zbirke poezije potpisan šifrom i sa kontakt podacima, imenom i prezimenom autora u posebnom fajlu na e-mail adresu rvpkonkurs@gmail.com.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na e-mail adresu rvpkonkurs@gmail.com  .

Predlagači garantuju za autentičnost dostavljenog djela i za saglasnost autora za učešće na konkursu, saopšteno je iz “Ratkovićevih večeri poezije”.

 

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!