Ameru Cikotiću, ocu četvoro djece iz Bara, potrebna hitna operacija u Turskoj da bi sačuvao vid

Ameru je već odrađena transplantacija jedne rožnjače, a kada mu je ugrađen implant 2005. godine, ostao je bez vida na jednom, a sa znatno slabijim vidom na drugom oku. Uprkos svemu tome, Amer je, koliko god je mogao, radio na dnevnicu za svoju porodicu. Međutim, posljednjih mjeseci mu se vid, na oku koje mu je ostalo, znatno pogoršao i nakon kontakta sa klinikom u Istanbulu odlučio je da pozove sugrađanke i sugrađane da mu pomognu da prikupi 8.500 eura, koliko mu je potrebno za operaciju na oku i boravak u Turskoj

Tridesetšestogodišnjem Ameru Cikotiću iz Bara, nezaposlenom ocu četvoro djece, prijeti potpuni gubitak vida i hitno su mu potrebna sredstva za operaciju oka u Istanbulu, javili su iz NVO “Izvor života”.

Ameru je već odrađena transplantacija jedne rožnjače, a kada mu je ugrađen implant 2005. godine, ostao je bez vida na jednom, a sa znatno slabijim vidom na drugom oku. Uprkos svemu tome, Amer je, koliko god je mogao, radio na dnevnicu za svoju porodicu.

“Međutim, posljednjih mjeseci Ameru se vid, na oku koje mu je ostalo, znatno pogoršao i nakon kontakta sa klinikom u Istanbulu odlučio je da pozove sugrađanke i sugrađane da mu pomognu da prikupi 8.500 eura, koliko mu je potrebno za operaciju na oku i boravak u Turskoj”, navode iz NVO “izvor života”.

Amer nema vremena za čekanje, jer mu, iz dana u dan, vid slabi i strahuje da će ga u potpunosti izgubiti, prenosi barinfo.me.

“Kao organizacija, odlučili smo da pozovemo privrednike, građane i naše iseljenike da ovom mladom ocu pomognu da sačuva svjetlost u svojim očima”, pozivaju iz NVO “Izvor života”.

Novac možete uplatiti na sljedeće Amerove račune:

Idi na VRH
error: Content is protected !!