Preminuli roditelji Sergeja Ćetkovića: “Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog ko me volio, branio i učio životu”

Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni

Poznati pjevač Sergej Ćetković vjerovatno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Nakon što je majku Dragicu, koja je preminula od posljedica izazvanih korona virusom, sahranio 8. marta, poznatom crnogorskom kantautoru je preminuo i otac Slobodan.

Dragica je po zanimanju bila farmaceut, a Slobodan je važio za uspješnog automobilistu i reli vozača koji je bio šampion Jugoslavije, te osvajač Kupa Jadrana.

Sergej, zajedno sa braćom Igorom i Srđanom, emotivnom objavom na Facebook-u oprostio se od roditelja.

“Koliko god da čovjek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti.

Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život…

Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi…

Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog ko me volio, branio i učio životu.

Draga majko,

Iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama.

Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni.

Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena.

Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmijani udjete na vrata raja.

Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko.

Neka vam je vječna slava i hvala”, napisali su Ćetkovići.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!