Vučević, Jokić i Dončić na “Ol-star” meču: Kapiteni Lebron Džejms i Kevin Durent

NBA liga saopštila je spisak preostalih učesnika “Ol-star” meča, koji će biti održan 8. marta u Atlanti. Nikola Jokić prethodno je izabran za startera u duelu svih zvijezda NBA lige, a društvo od igrača sa Balkana praviće mu Luka Dončić i Nikola Vučević


Najjače klupsko košarkaško prvenstvo na svijetu saopštilo je spisak preostalih 14 igrača koji će učestvovati na “Ol star” meču u Atlanti.

Startere čine: Lebron Džejms, Kevin Durent, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Džoel Embid, Nikola Jokić, Kavaj Lenard, Kajri Irving, Luka Dončić i Bredli Bil

Igrači sa klupe koje će kapiteni Lebron Džejms i Kevin Durent moći da biraju su:

Entoni Dejvis, Džejlen Braun, Pol Džordž, Rudi Gober, Džejms Harden, Zek Lavin, Demijan Lilard, Donovan Mičel, Kris Pol, Džulijus Rendl, Ben Simons, Džejson Tejtum, Nikola Vučević i Zajon Vilijamson.

Košarkaši koji će prvi put učestvovati na svojevrsnom događaju NBA lige su Braun iz Bostona, Lavin iz Čikaga, Vilijamson iz Nju Orleansa i Rendl iz Njujorka, prenosi nedeljnik.rs.

Ipak, kako je Entoni Dejvis povrijeđen i neće moći da učestvuje, očekuje se da liga odredi njegovu zamjenu i to bi upravo mogao biti neko od pomenute dvojice koji nisu na prvobitnom spisku.

“Ol star” meč ove godine se održava 7. marta u Atlanti.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!