Vuksanović Stanković: Podnosim ostavku na sve partijske funkcije

“Sve ove godine trudila sam se da doprinesem demokratičnosti svih procesa i moje dalje djelovanje biće da sa pozicije profesorice Pravnog fakulteta, gdje ću nastaviti da edukujem mlade ljude kako bi doprinosili daljem prosperitetu zemlje”, rekla je Vuksanović Stanković u obraćanju nakon objave preliminarnih rezultata

Kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković podnijela je ostavku na sve partijske funkcije. Istakla je da je tim činom preuzela odgovornost zbog izbornog rezultata.

“Sve ove godine trudila sam se da doprinesem demokratičnosti svih procesa i moje dalje djelovanje biće da sa pozicije profesorice Pravnog fakulteta, gdje ću nastaviti da edukujem mlade ljude kako bi doprinosili daljem prosperitetu zemlje”, rekla je Vuksanović Stanković u obraćanju nakon objave preliminarnih rezultata.

Ona se zahvalila glasačima i čestitala kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću i Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću na prolasku u drugi krug.

Na pitanje o podršci u drugom krugu, predsjednik partije Raško Konjević je kazao da time treba da se bave “Đukanović i Milatović”. Odluku će, kako je rekao, donijeti na stranačkim organima, prenosi rtcg.me.

Poručio je da nijesu zadovoljni rezultatom. Kazao je i da su se  pojavile stvari koje nijesu “fer plej”.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!