Euforija u Plavu: Argentinac zvanično u Jezeru, radio sa Ernanom Krespom, preporučio ga Gustavo Lopes

Došao sam sa velikim motivom da se dokažem i vjerujem da će moji saigrači imati istu želju. Uvijek gledam pozitivno, mjesto prvi vrhu nije daleko, a siguran sam da opstanak nećemo dovesti u pitanje. Od prvog dana sam uspostavio odličan odnos sa trenerom Savovićem, ušao sam u sistem, uživam u treninzima i jedva čekam da pokažem što znam, kazao je Brisuela

Rijedak je slučaj da fudbaler iz Argentine u evropsku avanturu krene iz Crne Gore.

A da mu početni korak bude iz Plava dogodilo se prvi put – Denis Brisuela, 23-godišnji napadač igraće u drugom dijelu sezone u Jezeru.

Brisuela je sinoć zvanično postao član novog prvoligaša, nakon što je prošao kratke testove, pokazavši da ima kvalitet da bude pojačanje.

Došao je iz kluba Vila Dalmine, argentinskog drugoligaša, koji se minule sezone borio za ulazak u elitni rang, a njegovu biografiju ukrašava podatak da je bio član Banfilda, gdje ga je trenirao legendarni Ernan Krespo.

Brisuela je ofanzivni vezista, klasična “desetka”, a do Crne Gore je došao na preporuku Gustava Lopesa, nekadašnjeg igrača Budućnosti iz prve šampionske generacije podgoričkog kluba (zbog njega je i uzeo broj 19 na dresu), te uz posredovanje agenta Milovana Roganovića.

“Došao sam sa velikim motivom da se dokažem i vjerujem da će moji saigrači imati istu želju. Uvijek gledam pozitivno, mjesto prvi vrhu nije daleko, a siguran sam da opstanak nećemo dovesti u pitanje. Od prvog dana sam uspostavio odličan odnos sa trenerom Savovićem, ušao sam u sistem, uživam u treninzima i jedva čekam da pokažem što znam”, kazao je Brisuela, prenose “Vijesti”.

Jezero je prvi dio sezone završilo na sedmom mjestu sa 22 boda, koliko ima i Rudar.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!