Knežević: Davidović odlučio da stane u red za pljuvanje na DF jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima prve familije

Iako sam iz nekog razloga mislio da je Daka Davidović još uvijek u Tetovu, njegovo sinoćnje trbuhozborenje me navelo na pomisao, da ipak, poput duha Hamletovog oca, sav zabrinut za Zdravka Krivokapića, obilazi majčicu Crnu Goru koju je bio zamijenio maćehom, Kraun plazom. I ne samo što obilazi, nego ponegdje, kao u Splendidu, malo i odmori, napoji dušu i tijelo u društvu komitlije Brana Mićunovića, kako bi zorno saopštio ʼistinuʼ u koju moraš vjerovati taman kao u postotak šećera u Neksanovim rakijama, kazao je Knežević

Milan Knežević (Foto: Printscreen/Al Jazeera)

Jedina istina koju je sinoć kazao Miodrag Daka Davidović, a odnosi se na Demokratski front, jeste da smo se krajem jula, na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i ja sreli s njim i Aleksandrom Damjanovićem, saopštio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

„Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Davidović nije spomenuo Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji s DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: ʼPrije ću s Milom Đukanovićem, nego s DF-om!ʼ“, kaže Knežević. 

„Iako sam iz nekog razloga mislio da je Daka Davidović još uvijek u Tetovu, njegovo sinoćnje trbuhozborenje me navelo na pomisao, da ipak, poput duha Hamletovog oca, sav zabrinut za Zdravka Krivokapića, obilazi majčicu Crnu Goru koju je bio zamijenio maćehom, Kraun plazom. I ne samo što obilazi, nego ponegdje, kao u Splendidu, malo i odmori, napoji dušu i tijelo u društvu komitlije Brana Mićunovića, kako bi zorno saopštio ʼistinuʼ u koju moraš vjerovati taman kao u postotak šećera u Neksanovim rakijama“, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, u reagovanju na Davidovićeve tvrdnje da DF da pokušava da sruši dogovor o formiranju nove vlade.

Knežević kaže da je jedina istina koju je Davidović sinoć „promucao“ na konferenciji za medije, a koja se odnosi na DF, da su se krajem jula, na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i on sreli s Davidovićem i Aleksandrom Damjanovićem.

„Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Daka Davidović nije spomenuo Zdravka Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji s DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: ʼPrije ću s Milom Đukanovićem, nego s DF-om!ʼ. I naravno da je takav sastanak morao biti neuspješan. Sve ostalo su tlapnje iscrpljenog biznismena koji je, ostajući bez poslova po Srbiji i Republici Srpskoj, kome se sudi u Makedoniji, odlučio da stane u red za pljuvanje na DF, jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima prve familije. Pošto je meni savjest potpuno mirna, uzdignuta čela i svijetla obraza mogu izjaviti: ʼDabogda svako ovako radio protiv Zdravka Krivokapića kao što smo DF i jaʼ. Najgore što mu se može desiti jeste da postane premijer, a da ga za tu funkciju pred čitavom crnogorskom javnošću predloži ʼfotelja gladanʼ Milan Knežević, koji je mlađi od mandatara 22 godine“, kazao je funkcioner DF-a.

On navodi da “do sinoć nisam znao da je Davidović kum s Krivokapićem”.

„Jer je upravo mandatar Krivokapić 21. septembra pitao Mandića i mene: ʼKo je ovaj Daka? Ja ga veoma površno znam, i to iz studentske menzeʼ. Sve ovo me navodi na zaključak da se Davidović poslije izbora okumio sa Krivokapićem, i meni samo ostaje da im čestitam kumstvo. Ali to što je kum s Krivokapićem nikako ne daje za pravo Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje ʼpoštenje i istinuʼ po portalima. Barem meni neće, ni Daka, ni Davidovićevci“, poručuje Knežević, prenosi Portal Analitika.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH