Knežević: Davidović odlučio da stane u red za pljuvanje na DF jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima prve familije

Iako sam iz nekog razloga mislio da je Daka Davidović još uvijek u Tetovu, njegovo sinoćnje trbuhozborenje me navelo na pomisao, da ipak, poput duha Hamletovog oca, sav zabrinut za Zdravka Krivokapića, obilazi majčicu Crnu Goru koju je bio zamijenio maćehom, Kraun plazom. I ne samo što obilazi, nego ponegdje, kao u Splendidu, malo i odmori, napoji dušu i tijelo u društvu komitlije Brana Mićunovića, kako bi zorno saopštio ʼistinuʼ u koju moraš vjerovati taman kao u postotak šećera u Neksanovim rakijama, kazao je Knežević

Milan Knežević (Foto: Printscreen/Al Jazeera)

Jedina istina koju je sinoć kazao Miodrag Daka Davidović, a odnosi se na Demokratski front, jeste da smo se krajem jula, na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i ja sreli s njim i Aleksandrom Damjanovićem, saopštio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

„Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Davidović nije spomenuo Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji s DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: ʼPrije ću s Milom Đukanovićem, nego s DF-om!ʼ“, kaže Knežević. 

„Iako sam iz nekog razloga mislio da je Daka Davidović još uvijek u Tetovu, njegovo sinoćnje trbuhozborenje me navelo na pomisao, da ipak, poput duha Hamletovog oca, sav zabrinut za Zdravka Krivokapića, obilazi majčicu Crnu Goru koju je bio zamijenio maćehom, Kraun plazom. I ne samo što obilazi, nego ponegdje, kao u Splendidu, malo i odmori, napoji dušu i tijelo u društvu komitlije Brana Mićunovića, kako bi zorno saopštio ʼistinuʼ u koju moraš vjerovati taman kao u postotak šećera u Neksanovim rakijama“, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, u reagovanju na Davidovićeve tvrdnje da DF da pokušava da sruši dogovor o formiranju nove vlade.

Knežević kaže da je jedina istina koju je Davidović sinoć „promucao“ na konferenciji za medije, a koja se odnosi na DF, da su se krajem jula, na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i on sreli s Davidovićem i Aleksandrom Damjanovićem.

„Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Daka Davidović nije spomenuo Zdravka Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji s DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: ʼPrije ću s Milom Đukanovićem, nego s DF-om!ʼ. I naravno da je takav sastanak morao biti neuspješan. Sve ostalo su tlapnje iscrpljenog biznismena koji je, ostajući bez poslova po Srbiji i Republici Srpskoj, kome se sudi u Makedoniji, odlučio da stane u red za pljuvanje na DF, jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima prve familije. Pošto je meni savjest potpuno mirna, uzdignuta čela i svijetla obraza mogu izjaviti: ʼDabogda svako ovako radio protiv Zdravka Krivokapića kao što smo DF i jaʼ. Najgore što mu se može desiti jeste da postane premijer, a da ga za tu funkciju pred čitavom crnogorskom javnošću predloži ʼfotelja gladanʼ Milan Knežević, koji je mlađi od mandatara 22 godine“, kazao je funkcioner DF-a.

On navodi da “do sinoć nisam znao da je Davidović kum s Krivokapićem”.

„Jer je upravo mandatar Krivokapić 21. septembra pitao Mandića i mene: ʼKo je ovaj Daka? Ja ga veoma površno znam, i to iz studentske menzeʼ. Sve ovo me navodi na zaključak da se Davidović poslije izbora okumio sa Krivokapićem, i meni samo ostaje da im čestitam kumstvo. Ali to što je kum s Krivokapićem nikako ne daje za pravo Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje ʼpoštenje i istinuʼ po portalima. Barem meni neće, ni Daka, ni Davidovićevci“, poručuje Knežević, prenosi Portal Analitika.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!