Tuga u Pljevljima: Majka i sin u istom danu preminuli od koronavirusa

Još dva člana porodice zaražena su virusom Covid-19

Pljevlja (Foto: Printscreen/Televizija Pljevlja)

Virus Covid-19 odnio je još dva života u Pljevljima, a da bude tragičnije preminuli su u istom danu majka i sin, dok su još dva člana porodice zaražena virusom.

Preminuli su, kako prenosi PV Informer, žena (1948), liječena u Opštoj bolnici „Blažo Jokov Orlandić“ u Baru, i njen sin (1976), otac troje male djece, pripadnik Uprave carina Crne Gore.

On je preminuo u Opštoj bolnici Nikšić.

On je, prenosi taj portal, obavljao niz odgovornih poslova u službi i bio veoma omiljen građanin Pljevalja. Tragična vijest izuzetno je pogodila sve one koji su poznavali ovu uglednu i čestitu pljevaljsku porodicu.

U Pljevljima je do juče na osnovu rezultata laboratorije Instituta za javno zdravlje bilo 32 oboljelih, 121 oporavljeni i 7 preminulih građana. Na bolničkom liječenju zaključno sa jučerašnjim danom na kovid odjelenju Opšte bolnice u Pljevljima na liječenju se nalazilo 10 građana dok se izvjestan broj nalazi u Opštoj bolnici u Nikšiću.

U toku današnjeg dana laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 839 uzorka na novi koronavirus. Registrovano je rekordnih 216 novopozitivnih slučajeva infekcije, od kojih je 8 iz Pljevalja.

Redakcija portala je na osnovu nezvaničnih informacija saznala da je u toku jučerašnjeg dana zabilježen značajan broj novotestiranih građana, koji su se požalili na neke simptome koji mogu ukazivati na virus Covid-19.

Iz Opštinskog štaba za zaštitu i spašavanje u Pljevljima opet apeluju na građane da se pridržavaju mjera Nacionalnog kordinacionog tima Crne Gore, jer samo tako mogu zaštititi svoje porodice i svoje sugrađane od ove podmukle bolesti, koja dovodi i do tragičnih posledica. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!