Veljović: Uprava policije neće dozvoliti napade na svoje službenike i energično će odgovoriti

Očigledni su pokušaji sa strane da se radikalizuju bezbjednosne prilike u Crnoj Gori. Svi koji zapaljivom retorikom uznemiruju građane i izazivaju nespokoj porodica, snosiće posljedice ako neko strada, navodi se u saopštenju

Veselin Veljović (Foto: Uprava policije)

Uprava policije neće dozvoliti napade na svoje službenike i energično će odgovoriti, a odgovornost će snositi oni koji pozivaju na nasilje, poručio je direktor Uprave policije Veselin Veljović.

“Nećemo dozvoliti napade na policijske službenike koji izvršavaju radne obaveze i zadatke u skladu sa zakonom i na svaki oblik ugrožavanja naših pripadnika, energično ćemo odgovoriti. Prolivena krv policijskih službenika neće ostati nekažnjena”, kazao je Veljović.

Odgovornost, kako je naglasio, moraju nositi i oni koji pozivaju na nasilje i vandalizam pod plaštom odbrane svetinja.

“Očigledni su pokušaji sa strane da se radikalizuju bezbjednosne prilike u Crnoj Gori. Svi koji zapaljivom retorikom uznemiruju građane i izazivaju nespokoj porodica, snosiće posljedice ako neko strada”, navodi se u saopštenju.

Veljović je poručio i da će Uprava policije svim raspoloživim sredstvima učiniti sve što je potrebno da zaštiti građane i da neće dozvoliti narušavanje bezbjednosti u državi, prenosi rtcg.me.

Iz Uprave policije pozvali su građane da odgovorno cijene dešavanja i moguće posljedice pokušaja zloupotrebe od strane neodgovornih pojedinaca i, kako su naveli, suludih ideja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!