Rožajac Hajrudin Ledinić, koji živi i radi u Njemačkoj, donirao Crnoj Gori 10.000 eura

Ledinić je 5.000 eura uplatio Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Crne Gore, dok je istu sumu izdvojio za pomoć lokalnom stanovništvu u opštini Rožaje

Rožajac Hajrudin Ledinić, koji živi i radi u Njemačkoj, donirao je Crnoj Gori 10.000 eura za borbu protiv korona virusa.

On je 5.000 eura uplatio Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Crne Gore, dok je istu sumu izdvojio za pomoć lokalnom stanovništvu u opštini Rožaje.

Ledinić, koji je do sada više puta organizovao i inicirao donacije sredstava za izgradnju objekata i pomoći ljudima u Crnoj Gori kojima je to bilo potrebno, kazao je da samo zajedničkim snagama iz ove borbe možemo izaći kao pobjednici, te da smatra da u ovim vremenima svi treba da pokažemo solidarnost.

“Uvjerena da je solidarnost naših ljudi u dijaspori u aktuelnoj borbi protiv korona virusa veća nego ikad, Uprava za dijasporu pozdravlja humani gest g-dina Ledinića koji je značajan za sveukupne aktivnosti nadležnih crnogorskih organa koje se preduzimaju na sprječavanju i suzbijanju širenja ove bolesti”, saopšteno je iz te institucije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!