„Novogodišnji turnir – Opština Plav 2019“: Učestvuje 276 djece

Ove godine za učešće u malom fudbalu prijavljeno je 20 ekipa iz osnovnih škola i osam iz srednje škole. Prijavljene su po četiri košarkaške ekipe osnovne i srednje škole, kao i dvije rukometne ekipe OŠ „Hajro Šahmanović”

Sekretarijat za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Plav već drugu godinu zaredom organizuje sportsku manifestaciju „Novogodišnji turnir – Opština Plav 2019“.

Sportska manifestacija je takmičarsko zabavnog karaktera, a učestvovaće djeca OŠ “Hajro Šahmanović”, SMŠ “Bećo Bašić” i OŠ “Petar Dedović”. Oni će se takmičiti u malom fudbalu, košarci i rukometu, kao i free styleu za navijače.

Ove godine, kako je saopšteno iz Opštine Plav, za učešće u malom fudbalu prijavljeno je 20 ekipa iz osnovnih škola i osam iz srednje škole. Prijavljene su po četiri košarkaške ekipe osnovne i srednje škole, kao i dvije rukometne ekipe OŠ „Hajro Šahmanović”.

U svim sportovima učestvuje 276 djece različitog uzrasta.

Manifestacija ima za cilj promociju sporta i zdravih stilova života kod učenika osnovnih i srednje škole.

Kvalifikacioni mečevi su održani 7. decembra, dok su polufinalni i finalni mečevi zakazani za subotu, 14. decembar, sa početkom u devet časova.

Pobjednicima će biti uručene nagrade.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!