Zumreta Ćatović je živjela u deset kvadrata bez struje, vode, kupatila: Nakon posjete Hida Muratovića sve se promijenilo (VIDEO)

Radila je u školi kao pomoćna radnica, ali je zbog bolesti otišla u invalidsku penziju. Tablete su joj skuplje nego primanja. “Strah me je, puno puta sam se onesvijestila. Bolesna sam, ne smijem ništa da podignem”, kazala je krajem septembra kroz suze poznatom humanisti Hidu Muratoviću

Foto: Hido Muratović

Zumreta Ćatović iz Veleg Polja u Tutinu osam godina živjela je bez struje, vode, kupatila, sama u maloj, staroj drvenoj kolibi od deset kvadrata.

Radila je u školi kao pomoćna radnica, ali je zbog bolesti otišla u invalidsku penziju.

Tablete su joj skuplje nego primanja.

“Strah me je, puno puta sam se onesvijestila. Bolesna sam, ne smijem ništa da podignem”, kazala je krajem septembra kroz suze poznatom humanisti Hidu Muratoviću, koji je došao da je obiđe.

Foto: Hido Muratović

A najgore joj je bilo zimi, jer nije mogla da zagrije tih deset kvadrata, pošto je hladnoća probijala sa svih strana.

U međuvremenu, priču o Zumreti vidjelo je mnogo ljudi koji su poslali novac da joj se kuća obloži izolacionim materijalom, napravi kupatilo, uvede struja i voda, promijeni stolarija…

Više joj, kaže, nije hladno.

Kroz suze se zahvalila svima, srećna i zadovoljna što je i u njenoj kući konačno zasijala sijalica i što će zimu provesti u toploj kući.

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!