Tužilaštvo formiralo predmete protiv inspektora Juretića i Boškovića

Inspektori Vladan Juretić i Zoran Bošković su akteri snimka koji je sinoć objavljen u emisiji “Načisto”, na TV Vijesti

Foto: Printscreen/TV Vijesti

Više državno tužilaštvo saopštilo je danas da su formirana dva predmeta u slučaju inspektora Vladana Juretića i Zorana Boškovića, koji su akteri snimka, sinoć objavljenog u emsiji “Načisto”, na TV Vijesti.

U odgovoru “Vijestima” iz Tužilatva navode da su dostavili spise na nadležnost Specijalnom državnom tužilaštvu, kako bi “isti cijenili da li se u konkretnom slučaju radi o krivičnom djelu iz njihove nadležnosti”.

“Nakon ocjene Specijalnog državnog tužilaštva, spisi su vraćeni ovom tužilaštvu 29.07.2019. godine sa ocjenom da nema stvarne nadležnosti tog državnog tužilaštva. Nakon što su spisi vraćeni ovom tužilaštvu pristupilo se planu realizacije predmeta i u više navrata po tom osnovu ostvarena je komunikacija sa Upravom policije – sektorom za suzbijanje privrednog kriminaliteta Budva, pa kako se u konkretnom slučaju radi o dva predmeta, po kojima se sprovodi detaljna analiza, to će odluka biti donijeta u zakonom propisanom roku”, saopšteno je iz Višeg državnog državnog tužilaštva.

Video pogledajte na ovom linku: https://www.vijesti.me/tv/emisije/snimak-razgovora-investitora-i-inspektora-prije-sam-donio-pet-sad-sam-donio-pet

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!