Sletio ferarijem u more jer mu je tako rekao Isus (VIDEO)

Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati, rekao je, između ostalog, Džejms

Foto: Printscreen

Četrdesetosmogodišnji Džejms A. Mućaćo Junior je krajem 2018. godine sletio svojim skupocjenim ferarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio.

Suprotno očekivanjima, Džejms nije precijenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim ferarijem 360 modena sletio je u more s doka u Palm Biču jer mu je “Isus tako rekao”, javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak slijetanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila s dna.

Policija je ranije objavila da je na doku uočen nepropisno parkiran ferari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah izvinio i sjeo za volan. Ali, umjesto da se odveze na cestu, skrenuo je autom u more. Spasio ga je lokalni ribar.

Džejms je potom policiji izjavio kako mu je Isus rekao gdje da vozi.

“Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati“, rekao je, između ostalog, Džejms.

Vatrogasac koji je učestvovao u spasavanju kaže da mu je rekao da je sletio jer je “dok egipatski, a oni ne vjeruju u Isusa”. U policijskom izvještaju stoji da Džejms nije bio pod uticajem opijata, piše Banjaluka.com.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!