Albanka iz Njujorka pronašla Ramoviće iz Rožaja koji su njenu porodicu prihvatili kada su izbjegli s Kosova

Zahvaljujući svima vama, dijeljenjem moga tvita koji je završio u novinama i na Facebooku u Crnoj Gori, uspjela sam konačno da pronađem porodicu koju sam tražila. Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti za pomoć koju ste mi pružili. Hvala mnogo, napisala je djevojka

Albanka iz Njujorka, koja je preko Twittera tražila porodicu iz Rožaja, uspjela je da nađe ljude koji su nju i njenu porodicu primili kada su izbjegli sa Kosova.

Ona je prije nekoliko dana da Twitteru napisala objavu koja je šerovana stotinama puta.

“Tokom rata na Kosovu moji roditelji i ja bili smo odvedeni u bosanski dom u Crnoj Gori. Nakon što smo pobjegli iz Crne Gore, nikada nismo bili u mogućnosti da komuniciramo sa tom porodicom. Ta porodica je živjela u Rožajama, u selu Liovnic. Najstariji u to vrijeme bio je Adem Ramović, sa sinom po imenu Isuf Ramović. Prihvatili su nas kao svoje, pružali nam utočište, hranu i ljubav. Ako možete ovo podijeliti i nadam se pronaći ovu porodicu, to bi me učinilo vrlo srećnom”, napisala je na Twitteru.

Kada je pronašla porodicu Ramović zahvalila se svima koji su dijeljenjem njene objave pomogli.

“Zahvaljujući svima vama, dijeljenjem moga tvita koji je završio u novinama i na Facebooku u Crnoj Gori, uspjela sam konačno da pronađem porodicu koju sam tražila. Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti za pomoć koju ste mi pružili. Hvala mnogo”, napisala je djevojka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!