Crnogorski orkestar mladih nastupio u Luksemburgu

“Očuvanje veza između Crne Gore i Luksemburga putem umjetnosti i kulture ključno je za širenje razumijevanja i prijateljstva između ovih dviju nacija. Crnogorski orkestar mladih svakako je doprinio tom cilju svojim nevjerovatnim muzičkim izvedbama i nastupom u Luksemburgu”, navodi se u saopštenju Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu

U prestižnom Le Royal Hotelu u Luksemburgu, Crnogorski orkestar mladih održao je nezaboravan koncert. Ovaj događaj organizovao je Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, a goste je srdačno dočekala predsjednica Fetija Kalač.

“Koncert je podržan od Ministarstva kulture Crne Gore i grada Podgorice. Amela Skenderović, najmlađa bošnjačka kandidatkinja na nacionalnim izborima u Luksemburgu, istakla je važnost očuvanja veza između Crne Gore i Luksemburga. Ovaj događaj privukao je posjetioce iz Crne Gore, ali i međunarodne goste koji su došli da vide ovaj ansambl uživo.

Crnogorski orkestar mladih čini grupa mladih i talentovanih muzičara koji su imali priliku da predstavljaju Crnu Goru u mnogim zemljama širom Evrope. Njihov nastup oduševio je goste mješavinom klasičnih, savremenih i crnogorskih izvedbi. Ovo muzička veče bila je i prilika za jačanje kulturnih veza između Crne Gore i Luksemburga. Crnogorski orkestar mladih nije samo muzički ansambl, već i su oni i ambasadori kulture i umjetnosti svoje zemlje. Njihov entuzijazam i talent osvajaju srca publike gdje god da nastupaju. Očuvanje veza između Crne Gore i Luksemburga putem umjetnosti i kulture ključno je za širenje razumijevanja i prijateljstva između ovih dviju nacija. Crnogorski orkestar mladih svakako je doprinio tom cilju svojim nevjerovatnim muzičkim izvedbama i nastupom u Luksemburgu”, navodi se u saopštenju Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Idi na VRH
error: Content is protected !!