Budi human: Maši Baošić potreban novac za nastavak liječenja

Zahvaljujući ljudima velikog srca, putem Fondacije Budi human, Maša je do sada tri puta uspjela da prikupi potrebna sredstva za odlazak na liječenje metodom matičnih ćelija na klinici Liv Hospital u Turskoj i Rehabilitacionom centru Renona, kao i IST centru u Beogradu. Nakon liječenja, njeno stanje se znatno poboljšalo. Psihomotorički je zrelija i sarađuje na terapijama, ali još nije samostalna. Prema mišljenju ljekara, Maši su potrebni novi tretmani matičnim ćelijama, kako bi se njeno stanje unaprijedilo

Maša Baošić (Foto: Budi human)

Maši Baošić ponovo potrebna podrška svih nas za nastavak liječenja, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

Maša ima dvije godine i pet mjeseci. Rođena je sa atrezijom jednjaka i odmah po rođenju 2017. godine je uspješno operisana.

Po prebacivanju na neonatologiju, Maša je izgubila kiseonik, što je dovelo do velikog oštećenje mozga i dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza.

Zahvaljujući ljudima velikog srca, putem Fondacije Budi human, Maša je do sada tri puta uspjela da prikupi potrebna sredstva za odlazak na liječenje metodom matičnih ćelija na klinici Liv Hospital u Turskoj i Rehabilitacionom centru Renona, kao i IST centru u Beogradu. Nakon liječenja, njeno stanje se znatno poboljšalo. Psihomotorički je zrelija i sarađuje na terapijama, ali još nije samostalna. Prema mišljenju ljekara, Maši su potrebni novi tretmani matičnim ćelijama, kako bi se njeno stanje unaprijedilo.

Zajedničkim snagama možemo da pomognemo ovoj malenoj djevojčici da prikupi potrebna sredstva za novu transplantaciju matičnih čelija i rehabilitacije koje su joj potrebne.

Maši možemo pomoći i uplatom na žiro-račun 520-38976-32 ili devizni račun 520042000001498662  IBAN broj: ME25520042000001498662  Swift: HBBAMEPGXXX.

Iz Crne Gore se možemo pomoći i tako što se upiše 26 i pošalje SMS na 14543.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!