Aleksandar Savović uhapšen u Španiji

“Vijestima” je iz beranske policije nezvanično rečeno da je Savović napustio Crnu Goru krajem septembra preko graničnog prelaza Debeli brijeg. Beranska policija raspisala je potjernicu za Savovićem jer se nije javio na izdržavanje kazne. Osnovni sud u Beranama oglasio je Savovića krivim i osudio ga na sedam mjeseci zatvora zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu Igora Tomkića i njegove porodice

Aleksandar Savović (Foto: Facebook)

Beranac Aleksandar Savović (21), za kojim je raspisana nacionalna potjernica, uhapšen je u Španiji, rečeno je “Vijestima” iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

“Naša operativna saznanja govore da je uhapšen u Španiji prije desetak dana, ne po potjernici iz Crne Gore, jer je za njim raspisana nacionalna potjernica, već zbog krivičnog djela koje je tamo počinio”, rečeno je iz Savjeta.

Objasnili su da su te informacije dobili iz pouzdanog izvora, ali da čekaju zvaničnu potvrdu.

“Vijestima” je iz beranske policije nezvanično rečeno da je Savović napustio Crnu Goru krajem septembra preko graničnog prelaza Debeli brijeg.

Beranska policija raspisala je potjernicu za Savovićem jer se nije javio na izdržavanje kazne.

Osnovni sud u Beranama oglasio je Savovića krivim i osudio ga na sedam mjeseci zatvora zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu Igora Tomkića i njegove porodice.

Savović je početkom juna osuđen prvostepeno u Osnovnom sudu u Beranama na godinu i dva mjeseca zatvora, zbog toga što je krajem marta u naselju Dolac zapalio kiosk Igora Tomkića, odnosno njegove supruge Ivane.

Sud ga je prvostepenom presudom obavezao i da Igorovoj supruzi Ivani, u čijem je vlasništvu bila radnja, plati šest hiljada eura.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!