Prekršajna prijava protiv Novljanke koja je pucala u vazduh na Badnji dan, pronađen startni pištolj (VIDEO)

Na društvenim mrežama juče je objavljen je snimak na kome D. Š. govori: “Braćo i sestre Srbi, braćo i sestre Rusi, pravoslavni care Putine, nazdravlje Badnji dan i sjutrašnji Božić. Mir Božji, Hristos se rodi”, nakon čega je ispalila nekoliko hitaca u vazduh

Policija u Herceg Novom podnijeće prekršajnu prijavu protiv sugrađanke D. Š, u čijem stanu su pronašli startni pištolj.

Uprava policije je saopštila da su identifikovali osobu sa video-snimka s interneta, a na kojem ženska osoba iz oružja puca u vazduh.

Policija je pretresla stan, druge prostorije i vozilo koje koristi D. Š, a po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom.

“Policijski službenici identifikovali su lice koje se nalazi na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem ženska osoba iz oružja ispaljuje projektile u vazduh. Izvršenim pretresom stana koje koristi D. Š. pronađen je startni pištolj”, navodi policija, prenose “Vijesti”.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom se izjasnio da u radnjama D. Š. nema elemenata krivičnog djela.

Gospoče

Posted by Ivo Kojic Novovic on Sunday, January 7, 2024

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi će protiv nje podnijeti prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 107 Zakona o oružju”, zaključuje se u saopštenju.

Na društvenim mrežama juče je objavljen je snimak na kome D. Š. govori: “Braćo i sestre Srbi, braćo i sestre Rusi, pravoslavni care Putine, nazdravlje Badnji dan i sjutrašnji Božić. Mir Božji, Hristos se rodi”, nakon čega je ispalila nekoliko hitaca u vazduh.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!