Bar: Ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardašević

“Vijestima” su očevici ispričali da su Klisić i Gardašević izašli iz lokala i da je Klisić krenuo da sjedne za volan blindiranog “audija”, a da je Gardašević krenuo da sjedne na mjesto suvozača

Baranin Jovan Klisić ubijen je danas oko 10:30 u Baru, u pucnjavi ispred lokala Savoia.

U pucnjavi je ranjen i Velizar Gardašević.

“Vijestima” su očevici ispričali da su Klisić i Gardašević izašli iz lokala i da je Klisić krenuo da sjedne za volan blindiranog “audija”, a da je Gardašević krenuo da sjedne na mjesto suvozača.

U tom trenutku je naišao “seat” iz kog su dvojica napadača zapucala na njih.

Klisić je uspio da krene automobilom i tom prilikom napravio pravi karambol u ulici gdje se nalazi restoran, usljed čega je oštećeno više vozila i kontenjera.

Gardašević je prevezen u barsku bolnicu, rečeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Policija je nakon pucnjave pronašla zapaljeno vozilo.

Policija traga za napadačima, a uviđaj je u toku.

Policija je i u avgustu provjeravala da li je maskirani, naoružani muškarac koji je utrčao u taj kafić tražio upravo Gardaševića.

Ipak, zvanično nikada nije saopšteno ko je tog jutra trebao bio meta.

Iz Uprave policije je saopšteno da njeni službenici u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju pucnjave u Baru u kojoj je ubijen Jovan Klisić, a ranjen Velizar Gardašević.

Navodi se da je oko deset sati i 30 minuta u ulici Jovana Tomaševića u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja.

“Tom prilikom povrede su zadobili V.G. i J.K. J.K. je preminuo usljed zadobijenih povreda nastalih od vatrenog oružja”, kaže se u saopštenju Uprave policije.

Policija je, kako se navodi, nedugo nakon prijave događaja pretragom terena pronašla zapaljeno vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!