Berane: Uhapšen Muhamed Ramusović, pretukao Jelenu Krstić, žena zadobila potres mozga, šili joj usnu…

Govorio mi je šta ću ja tu iz Nikšića, da je ovo njegov grad. Udarao me pesnicama i bacio na zemlju. To je bilo strašno. Neki momci su posmatrali i nijesu htjeli da reaguju. Djeca su bila u blizini i čula sam kako plaču. Ne znam ni sama kako sam sa takvim povredama stigla u Urgentni centar, kazala je Krstić

Foto: “Vijesti”/Privatna arhiva

Muhamed Ramusović, kojeg je radnica Sportskog centra u Beranama Jelena Krstić optužila da je na radnom zadatku teško pretukao, uhapšen je i proceusiran nadležnom tužilaštvu.

Iz policije je saopšteno da je alkotestom utvrđeno da je Ramusović bio pod dejstvom alkohola.

“Naime, policija je, 29. oktobra, oko 15:10 časova, postupila po prijavi u kojoj je nadvedeno da je kod Stadiona malih sportova u Beranama muško lice fizički nasrnulo na žensku osobu. Na licu mjesta je zatečen M. R. (38) i lišen slobode. Policija je alkotestirala M. R. i tom prilikom je utvrđeno da je on pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,61 g/kg”, saopšteno je iz Uprave policije.

Krstić je podnijela prijavu protiv Ramusovića, prenose “Vijesti”.

“M. R. je oštećenoj nanio teške tjelesne povrede i ona je hospitalizovana. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da mu se M. R. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. Policija je M. R. privela tužiocu 30. oktobra 2019. godine oko 09:00 časova”, kazali su iz UP.

Ona se ranije danas javila “Vijestima” i izrazila ogorčenje zbog toga što policija i tužilaštvo nijesu izdali saopštenje povodom ovog slučaja.

“Ja sam tek danas malo došla sebi i pribrala se da mogu da vam dam izjavu. U tužilaštvo treba da se javim u ponedjeljak. Do tada ću biti u bolnici i ni djecu ne viđam”, kazala je Krstić.

Prema njenim riječima, ona se nalazila ispred prostorija Omladinskog kluba na Stadionu malih sportova u centru grada, koje je trebalo da očisti, kada joj je uz uvrede prišao Ramusović i počeo da je tuče.

“Govorio mi je šta ću ja tu iz Nikšića, da je ovo njegov grad. Udarao me pesnicama i bacio na zemlju. To je bilo strašno. Neki momci su posmatrali i nijesu htjeli da reaguju. Djeca su bila u blizini i čula sam kako plaču. Ne znam ni sama kako sam sa takvim povredama stigla u Urgentni centar”, kazala je Krstić.

Ona je od utorka u Opštoj bolnici, gdje su ljekari utvrdili brojne povrede, između ostalog i potres mozga.

“Meni je ušivena gornja usna. Porculanski zubi su mi izašli iz ležišta. Vilica šeta, ali tek treba da se uradi skener i da se vidi da li ima lomova. Ja ne mogu dozvoliti da ovo prođe nekažnjeno. Obratiću se svim ženskim organizacijama u Crnoj Gori”, rekla je Krstić.

Jelena Krstić je samohrana majka dvoje djece, a u JP Sportski centar Berane je zaposlena na održavanju higijene.

Ona je kazala da prekovremeno radi i druge poslove da bi preživljavala, zbog čega joj je sada, dok je u bolnici i sa takvim povredama, ugrožena egzistencija.

“Vijesti” nijesu uspjele da kontaktiraju Rasmusovića, ali je, kako se saaznaje iz policije, on prilikom saslušanja izjavio da da ga je navodno Krstićka isporovcirala i da se ne sjeća najbolje šta je bilo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!