Autom probio zid policijske stanice, pa izašao i zapjevao “Welcome To The Jungle!” (VIDEO)

U videu koji je podijelilo odjeljenje, policajci u stanici reagovali su izrazito hladnokrvno, uprkos neobičnoj prirodi situacije. Što je nesreća još čudnija, vozaču to nije bio prvi incident ove noći. Pfeiffer tvrdi da je nekoliko minuta prije nego što je udario u stanicu, Hargreaves prošao kroz garažu obližnje kuće u kvartu Liberty Township

Muškarac iz New Jerseyja (SAD) je u zatvoru i suočava se s prilično velikim optužbama nakon što je navodno automobilom uletio u dvije zgrade u razmaku od samo nekoliko minuta. Srećom, policajci ga nisu morali dugo loviti jer je druga zgrada u koju se dovezao bila policijska uprava Independence Townshipa.

34-godišnji John G. Hargreaves priveden je nakon što se provozao predvorjem policijske stanice u zlatnom Toyotinom terencu. Srećom, nije bilo povrijeđenih ni u jednoj nesreći.

“Vozilo je zaplijenjeno”, rekao je tužilac okruga Warren James Pfeiffer u izjavi za ABC News. “Optuženi je izašao iz vozila i činilo se da slavi kad su ga policajci uhvatili na licu mjesta, dok je iz njegovog auta treštala pjesma “Welcome to the Jungle”.

U videu koji je podijelilo odjeljenje, policajci u stanici reagovali su izrazito hladnokrvno, uprkos neobičnoj prirodi situacije. Što je nesreća još čudnija, vozaču to nije bio prvi incident ove noći. Pfeiffer tvrdi da je nekoliko minuta prije nego što je udario u stanicu, Hargreaves prošao kroz garažu obližnje kuće u kvartu Liberty Township.

“Uviđajem je utvrđeno da je oko 18.00 sati (20. septembra) optuženik svojim zlatnim terencem Toyotom namjerno uletio u garažu privatne kuće u pokušaju da prestraši ili uznemiri vlasnika kuće, kojeg je poznavao”, rekao je Pfeiffer, prenosi “Jutarnji list”.

Ni u tom incidentu nije bilo povrijeđenih, ali se Hargreaves još suočava s prilično velikim optužbama. One uključuju provalu, uznemiravanje, teški napad, napad na imovinu, posjedovanje oružja u nezakonite svrhe i terorizam prvog stepena.

Foto: Printscreen

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!