Osuđen Mirnesin saučesnik: Pomogao joj da nakon pljačke pobjegne iz Njemačke u Austriju, a potom u Srbiju

Marko I. je objasnio da je znao da je Mirnesa izvršila pljačku, ali da nije znao koliko je novca ukrala

Marko I. (45) koji je pomogao fatalnoj Bosanki Mirnesi S. (42) da nakon pljačke 1,25 miliona eura iz kompanije za transport novca u kojoj je radila pobjegne prvo u Austriju, a onda i u Srbiju, osuđen je na sudu u Štutgartu na uslovnu kaznu, javlja Bild.de, prenose Novosti.rs.

PRIZNAO DA JE ZA 50.000 EURA POMOGAO

Kako pišu njemački mediji, Marko I. je na suđenju priznao da je za 50.000 eura pomogao Mirnesi, ili fatalnoj Miki kako su je prozvali tabloidi, da pobjegne iz Njemačke.

Marko I. je objasnio da je znao da je Mirnesa izvršila pljačku, ali da nije znao koliko je novca ukrala kada ju je prvo prebacio u Austriju, a onda joj pomogao da dođe u Srbiju.

Njega je regionalni sud u Štutgartu osudio na uslovnu kaznu i konfiskovao mu je novac koji je dobio od Mirnese. Inače, on je šest mjeseci proveo u pritvoru.

Podsjetimo, fatalna Miki je 14. oktobra prošle godine iz kompanije za transport novca u Štutgartu ukrala 1,25 miliona eura. Nakon tromjesečnog bjekstva i skrivanja Mirnesa se predala njemačkoj policiji na aerodromu u Štutgartu, na koji je doputovala avionom iz Crne Gore.

Prilikom hapšenja kod sebe je imala samo 250 eura, a policajcima je ispričala da je novac ukrala na nagovor svog mladića Roberta S. (29) i da je njemu predala novac. Ona je za tu pljačku osuđena na tri godine zatvora, a novac, kao ni Mirnesin dečko, do sada nisu pronađeni.

PLJAČKE U ISTOJ KOMPANIJI

Inače, nakon što je Miki izvršila pljačku, ista kompanija je još dva puta opljačkana po njenom receptu, prenosi “Avaz”.

Prvo je u decembru prošle godine njen kolega Cem M. (27) ukrao 135.000 eura, a kada je uhapšen vratio je novac, ali je i pored toga osuđen na dvije i po godine zatvora.

Ova kompanija je prije mjesec dana ponovo opljačkana i tada je čistačica (26) iz ekspoziture u Berlinu bukvalno strpala 6 miliona eura u kese za smeće i odšetala sa njima. Ona je i dalje u bjekstvu.

Foto: Mirnesa S. (Instagram)

Idi na VRH
error: Content is protected !!