Lijep gest vojnika VCG: Donirao 1.000 eura samohranom ocu troje djece

Kovačević je iskazala zahvalnost za gest Đukića, koji živi u Danilovgradu, i kome nije prvi put da pomaže onima kojima je pomoć neophodna, kaže se u saopštenju Ministarstva odbrane

Foto: Ministarstvo odbrane

Pripadnik Vojske Crne Gore (VCG) u misiji Resolute Support u Avganistanu, Marko Đukić, donirao je 1.000 eura samohranom ocu troje djece Goranu Pavićeviću iz Danilovgrada.

Pošto je Đukić u Avganistanu, njegova supruga i djeca susrela se danas u kancelariji predsjednice Opštine Danilovgrad, Zorice Kovačević, sa članovima porodice Pavićević.

“Kovačević je iskazala zahvalnost za gest Đukića, koji živi u Danilovgradu, i kome nije prvi put da pomaže onima kojima je pomoć neophodna”, kaže se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Ona je kazala da je ponosna na saradnju sa kasarnom “Milovan Šaranović” i VCG koja je uvijek spremno pomagala lokanom stanovništvu.

U ime Ministarstva odbrane i VCG susretu porodica prisustvovao je komandant kasarne “Milovan Šaranović”, potpukovnik Enes Murić, prenose “Vijesti”.

On je istakao da su pripadnici VCG uvijek pomagali najugroženijima.

“Gest desetara Đukića pokrenuo je humanitarnu akciju u kojoj će Opština Danilovgrad pomoći porodici Pavićević u rješavanju, prije svega, stambenog pitanja, a potom i u rješavanju izvora stalnih prihoda, koji bi omogućio njen miran i spokojan život”, kaže se u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!